Ce nu trebuie să lipsească din garderoba unui bărbat

La fel ca si femeile si barbatii se ingrijesc de aspectul lor, mai ales cand vine vorba de felul in care se imbraca. Unii domni sunt mai pretentiosi, altii sunt mai degajati si aleg tinutele casual.

Unii domni au un dress-code la munca pe care trebuie sa il respecte, altii pur si simplu se imbraca cu ceea ce le place si le sta bine. Insa lucrurile se complica atunci cand domnii trebuie sa participe si la un eveniment si nu reusesc sa gaseasca cel putin doua piese vestimentare in garderoba pe care sa le combine.

Piese importante din garderoba domnilor

Sacoul este una din cele mai importante piese vestimentare. Sacoul perfect care poate fi combinat si la jeansi dar si la o pereche de pantaloni pentru a alcatui o tinuta de seara trebuie sa fie albastru sau negru cu doua randuri de nasturi. Acesta se poate purta cu o pereche de pantaloni de stofa sau jeansi, cu o pereche de pantofi simpli, negri, atat la birou cat si la un eveniment sau la o intrunire.

Camasa este un alt accesoriu vestimentar care nu trebuie sa le lipseasca domnilor din garderoba. Unele camasi sunt mai elegante, alte mai simple, unele sunt specifice anotimpului cald, fiind cu maneca scurta, altele anotimpului rece, cu maneca lunga.

Blugii sunt un alt element esential si pot deveni un element de care barbatii nu se mai despart atunci cand gasesc o pereche care le vin perfect.

Pantalonii lungi din bumbac sunt preferati de domni fiind confortabili si nu se sifoneaza la fel de tare precum cei din stofa.

Treningul reprezinta un alt elememt important pentru domnii care fac si putin sport, la fel ca si tricourile si puloverele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *