Descoperă cele mai drăguțe costume de botez baieti la prețuri accesibile

Se aproprie botezul îngerașului tău? Atunci este momentul să alegi cele mai frumoase costume de botez baieti la prețuri accesibile. Orice îți dorești găsești la Belle Concept.

Realizate din dragoste și cu atenție la detalii, costumașele pentru bebeluși sunt realizate manual, în atelierele din țara noastră. Folosim doar materiale calitative, certificate Oeko-Tex 100, astfel încât acestea să fie potrivite pentru pielea sensibilă a micuțului tău.

Astfel, ele nu conțin substanțe toxice sau nocive, ba din contră, sunt moi și confortabile, pentru a putea fi purtate pe o perioadă îndelungată de timp.

Descoperă cele mai drăguțe costume de botez baieti la prețuri accesibile

Care sunt cele mai căutate tipuri de costume de botez baieti?

Atunci când te pregătești de botez, știi bine că un lucru este esențial pentru copilul tău. Cel mic are nevoie de o nouă ținută care să-l reprezinte ca și proaspăt creștin, după ce slujba sfântă se va încheia.

Indiferent de modelul costumașului, acesta trebuie să fie ușor de îmbrăcat, confortabil și modern, în ton cu tendințele actuale. Astfel, ți-am pregătit mai multe modele de care să te bucuri, la prețuri accesibile pentru toți proaspeții părinți.

De exemplu, Setul Adam din raiat beige este perfect pentru a celebra creștinarea prințului tău, cât și pentru alte ocazii când este nevoie de o ținută pe măsură. Întreg setul va fi alcătuit din:

  • un body alb din in prespălat cu volănașe la gât și mâneci;
  • pantaloni lungi, slim-fit, cu un fermoar ascuns pe partea laterală;
  • o vestă chic cu căptușeală;
  • botoșei.

Dacă ești în căutarea unui costum mai aparte pentru ziua cea mare, poți alege din costumele de Botez Prinț, precum este cel Albastru Royal. Accesorizate cu redingotă, cu o băscuță cu pene și botoșei simpatici, micuțul tău va arăta exact ca un prinț. Detaliile aurii completează culoarea de un albastru regal.

Însă, poți opta pentru un costum popular, care este la mare căutare în acești ani, indiferent de zona țării din care faci parte. Poți adopta tematica atât pentru costumaș, cât și pentru trusou.

Înainte de a achiziționa costumașul propriu-zis, este foarte important să ții cont de anotimpul în care are loc botezul. Materialele pot fi mai groase sau mai aerisite, iar vara poți opta pentru un costumaș cu pantaloni scurți, precum este modelul Theodor Ivory sau Noah din in Albastru.

Cum păstrezi costumașele speciale de botez?

Acest obicei de a păstra aceste costume de botez baieti după ce acesta a pășit încrezător într-o nouă lume luminată, devine din ce în ce mai popular printre proaspeții părinți. Fără doar și poate, aceasta este o amintire ce-și merită locul în fiecare casă.

În plus, cel mic va avea o mare surpriză pe când va crește mare. Astfel, după ce atinge pragul maturității, unii părinți aleg să i le dezvăluie copilului lor. Într-un fel sau altul, se creează o capsulă a timpului, atât de frumoasă și plină de emoție.

Ulterior, poți să adaugi moțul de la un an și alte obiecte pe care și le-a ales el singur din bine știutul obicei. O altă idee frumoasă este de a înrăma costumașul, alături de câteva elemente unice.

Înainte de a face toate astea, asigură-te că ai spălat hăinuțele. Se recomandă să fie curățate manual și cu atenție pentru a le păstra intacte, exact ca și în prima zi. Pe urmă, poți găsi un loc aparte în casă unde să expui amintirea.

În acest fel, obiectele sunt ferite de praf și le poți privi de fiecare dată când îți dorești. Astfel de amintiri sunt cele mai frumoase, dar mai ales unice. Cu siguranță le vei privi cu plăcere și peste ani de zile.

Indiferent de modelul pe care l-ai ales alături de părinții spirituali ai copilului tău, costumașul de botez este demn de un loc în inimile tuturor apropiaților.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *