Rochiile de mireasă albe sunt încă la modă? | edenbride.ro va raspunde

Deși există mai multe stiluri de rochii de mireasă din care să alegi, obiceiul este de a purta o rochie albă. Rochiile de mireasă albe se demodează? Dacă credeți că toate miresele poartă alb? Noile tendințe ale modei de nuntă încep să înlocuiască tradiția, pe măsură ce industria mireselor continuă să se schimbe. În mod surprinzător, puritatea nu a fost întotdeauna reprezentată de culoarea albă. Înainte de a îmbrăca o rochie de mireasă albă, miresele purtau cel mai frecvent albastru, care reprezenta puritatea. Când regina Victoria s-a căsătorit cu Prințul Albert, ea a făcut că femeile sa înceapă să poarte rochii de mireasă albe la modă. A devenit nuanța obișnuită ca o femeie să o poarte în ziua nunții ei de generații, de când miresele au căutat să o imite.

Ținuta de mireasă a fost în mod tradițional o rochie de mireasă albă. Cu toate acestea, am văzut că o rochie de mireasă albă pură își pierde intensitatea în timp. Ne-au fost prezentate mai multe nuanțe care completează toate schemele de culori și tonurile pielii.

Rochii de mireasă ivoire din trecut

În timp ce rochiile de mireasă din fildeș sunt văzute a fi mai contemporane, rochiile de mireasă istorice arată, de asemenea, minunat într-o nuanță profundă de alb. Rochiile de mireasă albe au uneori o atmosferă retro, mai ales când sunt înfrumusețate cu mărgele elaborate.

Fildeșul este în prezent una dintre cele mai populare nuanțe pentru rochiile de mireasă. Culoarea fildeș vine într-o varietate de nuanțe. Este o alegere excelentă pentru o nuanță care este aproape albă, fără a se abate prea mult de la tradiție, totuși unele par mai aurii decât altele. Nuanțele contemporane de alb aproape includ roz, șampanie, crem și nud. Dar, miresele au fost văzute purtând o gamă largă de nuanțe în ziua lor special. Purtarea unei rochii cu flori dă o sclipire de culoare într-un stil contemporan, dar frumos, dacă sunteți în căutarea ceva mai viu, în conformitate cu tradiția.

Rochia ta de mireasă ar trebui să fie imaginea pe care ai avut-o întotdeauna pentru ziua ta cea mare, fie că vrei să porți o altă culoare toată noaptea sau să te schimbi în ceva alb pentru evenimentele care se petrec pe timpul zilei. Rochiile de mireasă albe nu se vor demoda niciodată cu adevărat. Vor fi întotdeauna loc pentru rochii mireasă ieftine albe, disponibile într-o varietate de nuanțe. Găsirea nuanței care te face să te simți cea mai frumoasă mireasă în ziua ta specială este cel mai important pas. Nu vă speriați să încercați ceva nou și să părăsiți zona de confort.

Crezi că rochiile de mireasă tradiționale albe devin din ce în ce mai puțin populare?

Bucură-te să găsești o rochie de mireasă potrivită pentru tine. Poți opta pentru o rochie de bal, trompetă, sirenă sau pentru A – line. Recent, femeile au început să organizeze nunți boho în locații cu o senzație naturală. Rochiile de mireasă boeme sunt adesea elegante și simplu de purtat, făcându-le ideale pentru nunți casual pe plajă, precum și pentru nunți exotice. Corsetul poate avea un design strălucitor, inspirat de scoici, care evocă frumusețea naturii cu o întorsătură plină de farmec. În jurul decolteului în V și a spatelui corsetului, designul poate să formeze o formă sofisticată, festonată, iar accentele cu mărgele oferă o strălucire minunată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *