Telecomenzi Samsung – cât sunt de rezistente?

De fiecare dată când vrei o telecomandă de calitate, cu rezistenţă mare la uzură şi la folosire zilnică, fără erori de compatibilitate, te gândeşti la Samsung. Şi e firesc să fie aşa, mai ales ca Samsung are o experienţă foarte mare în producerea de telecomenzi şi televizoare smart şi non-smart.

Pe lângă design excelent, greutate redusă, simplitate în utilizare şi iluminat la nivelul tastelor importante, Samsung s-a remarcat pe piaţa producătorilor de telecomenzi universale şi obişnuite prin rezistenţa produselor sale.

Cât sunt de rezistente telecomenzile Samsung?

Când discutăm despre rezistenţa la o telecomandă ne gândim la rezistenţă la şoc, la contactul cu apă, praful, rezistenţa la presiune continuă în cazul tastelor.

Rezistenţa telecomenzilor Samsung este influenţată în primul rând de materialele din care sunt construite. Samsung a investit în materiale de calitate, plastic dur în general, cauciuc pentru a obţine atât butoane uşor de acţionat şi foarte rezistente, cât şi un design care să atragă şi să reziste la uzură. Orice telecomandă Samsung ai lua în mână ai impresia de produs premium, foarte bine finisat, nimic nu „pocneşte”, „scârţâie”.

Pe lângă materiale Samsung are şi certificări pentru rezistenţă la apă, stropi de apă, la praf, acumulări de praf, mizerie. Garniturile şi sigiliile, modul în care a fost gândită carcasa telecomenzilor, butoanele şi mărimea lor, toate vor influenţa rezistenţa în timp a telecomenzilor Samsung.

În teste, telecomenzi Samsung au rezistat mult mai bine la uzura de zi cu zi şi la o folosire normală. De ce? Pentru că mixul de materiale şi certificări excelente a fost gândit în aşa fel încât rezistenţa să fie una de top, să ai baza pe telecomenzile Samsung. Samsung e un brand prea important ca să facă rabat de la calitate şi de la orice fel de materiale moderne utilizate în construcţia telecomenzilor. Plus că are rezistenţa la şocuri extrem de bună, poţi să o scapi pe jos, de la o înălţime importantă şi nu va avea nimic, la fel se întâmplă şi la lovire accidentală.

Telecomanda Samsung este rezistentă şi se poate folosi ani buni, garanţiile îţi spun totul despre rezistenţa sa, sunt extinse şi sunt oferite de fiecare dată. Rezistenţa telecomenzii Samsung mai depinde şi de asamblarea produsului. Samsung are deja experienţă în asamblări şi ştie cum anume să combine părţile componente în aşa fel încât să nu lase loc de erori şi să nu apară probleme când telecomanda ajunge în mâna utilizatorului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *