Cum poate ramane nunta o amintire placuta pentru invitatii tai? Incepe prin a alege marturiile potrivite cu tematica evenimentului!

Nunta este un eveniment unic in viata de cuplu, este visul care devine realitate! Din acest motiv, cei care au decis sa iti uneasca destinele organizeaza cu mare atentie fiecare detaliu, iar de sub privirile lor nu vor scapa invitatiile si marturiile – detalii care ii vor impresiona pe toti cei care vor fi prezenti la nunta! Aceste accesorii de nunta ofera un plus de stil si rafinament evenimentului astfel ca a le alege in concordanta cu tematica evenimentului poate fi un real succes pentru tine!

Vrei ca tematica nuntii tale sa fie construita in jurul unei povesti? Atunci alege drept marturii cateva modele de rame foto!

Cei mai multi dintre viitorii miri aleg sa iti construiasca tematica nuntii in jurul propriei povesti de dragoste, astfel ca in cadrul evenimentul se vor petrece tot felul de scenete amuzante din istoria cuplului. O idee minunata pentru a crea atenticitatea evenimentului tau, insa pentru ca efortul sa nu fie in zadar si sa aiba efect doar pe moment, alege sa mentii vie amintirea sa in mintea invitatilor prin alegerea unor marturii exclusiviste. Pentru ca atat tu cat si partenerul tau veti fi cu siguranta foarte comici in momentele in care veti interpreta anumit scenete din viata voastra, alege sa oferi drept marturie o rama foto cu poza voastra! Intotdeauna pozele au fost o amintire vie, indiferent de evenimentul despre care vorbim.

Ceea ce trebie sa stii insa este faptul ca nu orice rama foto este potrivita pentru a reprezenta marturia nuntii tale, iar in acest sens poti opta pentru a vizualiza cateva modele de top intrand pe magazinele online! Daca ramele foto nu le consideri a fi indicate pentru invitatii tai, atunci poti opta pentru marturiile haioase, iar cele mai bune exemple sunt etichetele din carton! Pe langa faptul ca prind foarte bine pe orice masa, ele reprezinta cea mai inteligenta investitie pe care o poti face! Daca ai o nunta cu un numar mare de invitati, atunci marturiile din carton sunt cele mai optime cadouri pe care le poti face acestora fara a investi foarte multi bani!

Daca in curand vei incepe pregatirile pentru nunta, atunci poti intra pe un magazin online pentru a achizitiona la cel mai bun raport calitate-pret marturii inedite, potrivite cu tematica celui mai important moment din viata de cuplu! Inspira-te din cele mai haioase modele si creeaza un moment unic care va ramane in mintea invitatilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *