Reincarcare cartela: Economisește bani și timp alegând opțiunile de încărcare online

Cartela PrePay este o cartelă reîncărcabilă SIM, pe care o poți utiliza în orice telefon mobil. După cum îi spune și numele, pentru a te folosi de cele ce-ți oferă, necesită o reincarcare cartela în prealabil cu bani.

Utilizatorii de PrePay pot face acest lucru prin intermediul unei aplicații sau direct de pe site-ul operatorului, fără a mai fi nevoiți să se deplaseze fizic la magazinul cu pricina. Vei avea parte de:

  • internet;
  • telefonie mobilă;
  • roaming.

După ce contul a fost încărcat cu o anumită sumă de bani, utilizatorii cartelelor de PrePay se pot bucura de serviciile de telefonie mobilă, însă într-un mod mai diferit spre deosebire de abonamente.

Reincarcare cartela vs. clasicul abonament

Nu toată lumea își dorește sau are nevoie de ceea ce stipulează o companie de telecomunicații în diversele tipuri de abonamente pe care le creează. Mai mult decât atât, abonamentele sunt obligatorii pe toată durata contractului semnat.

Astfel, spre deosebire de PrePay, nu vei avea un control absolut asupra ofertelor. Ai semnat pentru una și o vei folosi, până te decizi dacă să treci la un abonament superior. Astfel, cartela reîncărcabilă nu te leagă de nimic.

Plătești pentru exact cât consumi. Ai un control mai mare asupra propriilor cheltuieli, deoarece va fi necesar să reîncarci contul cu credit de fiecare dată când ți se va termina soldul anterior. Prin trimiterea unui mesaj sau pur și simplu într-o aplicație online, selectează tipul de opțiune pe care ți-l dorești, plătește și bucură-te de extra opțiuni.

Desigur, un abonament poate fi mai ieftin decât o cartelă, mai ales dacă te folosești de serviciile oferite mai des decât în mod normal. Însă, cartela devine un partener de excursii inteligent, deoarece vei utiliza opțiunile în mod sporadic, pentru o perioadă limitată de timp, devenind o opțiune foarte convenabilă.

Spre deosebire de abonament, cartela îți oferă flexibilitate în ceea ce privește utilizarea serviciilor de telefonie mobilă, deoarece nu ești legat de un contract semnat cu operatorul ales. Îți poți reîncărca contul de fiecare dată când îți dorești, în orice moment, fără să te mai sperie posibilele costuri suplimentare.

Chiar dacă promoțiile și beneficiile cartelelor PrePay sunt de obicei limitate, tu te poți bucura de ele ca și la abonament. Astfel, cartela reîncărcabilă devine o soluție foarte bună pentru cei ce-și doresc mai multă libertate de alegere.

Care sunt avantajele unei cartele PrePay?

O astfel de cartelă SIM îți oferă mai multe beneficii peste care greu poți trece cu vederea:

  • controlul cheltuielilor – prin intermediul funcționalității sale, deții un control mai bun asupra cheltuielilor de telefonie mobilă și internet, deoarece vei fi nevoit să-ți încarci contul de fiecare dată când vrei să ai parte de opțiunile oferite; poți uita de grijile legate de costurile suplimentare exorbitante;
  • fără contract – nu este nevoie să semnezi niciun contract cu operatorul, motiv pentru care ai toată libertatea de a renunța la servicii în momentul în care nu mai ai nevoie sau nu ești mulțumit de cele oferite;
  • ai acces la promoții – ca și la abonamente, și cartelele reîncărcabilă îți oferă posibilitatea de a apela la promoții și oferte speciale, precum sunt minute sau mesaje gratuite în plus sau internet mai mult pentru luna respectivă.
  • flexibilitatea – o cartelă reîncărcabilă îți oferă toată flexibilitatea de care ai nevoie; în fiecare lună poți alege opțiuni diferite, în funcție de nevoile pe care le ai, fără să îți mai pierzi timpul pe la cozi sau la bancomate;
  • perfectă pentru călătorii – o astfel de cartelă este un partener de nădejde în călătoriile de afaceri sau cele personale.

Prin urmare, acestea au devenit o opțiune populară pentru că ce-și doresc să aibă mai mult control asupra cheltuielilor personale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *