Toyota CHR – mașina potrivită nevoilor tale

În ultima vreme, se înregistrează o cerere continuă pentru mașinile electrice și hibrid  din partea celor din Uniunea Europeană, fapt explicabil de politicile cu privire la protecția mediului, angajamentele marilor firme, dar și de schimbarea de atitudine a șoferilor. Acest trend a ajuns și în preferințele românilor, care înțeleg acum mult mai bine avantajele de care pot beneficia la cumpărarea unui autoturism hibrid. Noul model Toyota CHR cu pachetul de motorizare 1.8l hybrid reprezintă un exemplu notabil în acest sens.

Acest autoturism se remarcă printr-un design atletic, motorizare hibridă și interior premium, spațiu ergonomic și nenumărate dotări, care îl pun în atenția chiar și celor mai exigenți cumpărători.

Noua Toyota CHR arată impresionant și creează un aspect îndrăzneț care iese în evidență. Farurile și stopurile sunt dotate cu tehnologie LED iar luminile de zi și semnalizările sunt combinate într-un proiector frontal ce emite o linie elegantă deasupra fasciculului principal. În partea din spate, noile lămpi combi sunt conectate printr-un spoiler negru lucios și creează un design uniform, ce încânta încă de la primul contact vizual.

Noua Toyota CHR arată impresionant și creează un aspect îndrăzneț

Detaliile tehnice – un factor foarte important de decizie

Noua Toyota CHR se remarcă prin sistemul de propulsie Hybrid Dynamic Force de 2.0 l care generează 184 CP. Modelul este disponibil și în varianta hibrid de 1.8 l care dezvoltă 122 CP. Așadar cei care dezvoltă o pasiune pentru Toyota au posibilitatea de a alege între două opțiuni hibride diferite.

Consumul este mic, mașina fiind capabilă să scoată un consum urban în condiții normale de doar 3,9 l la sută de kilometri. Un stil de condus mai dinamic, duce la un consum urban de 6,5 l/100km și extraurban de 5,6 l/100km.

Îmbunătățirile aduse noului modelul constau în modificarea servodirecției electrice care face volanul să pară extrem de ușor. De asemenea, se observă și un nivel superior de confort în timpul deplasării, datorită unui nou design de suspensii.

Toyota CHR are un design minimalist ce creează o experiență deosebit de plăcută. În plus, autoturismul este echipat cu un nou sistem multimedia care îmbunătățește conectivitatea mașinii. Portbagajul are o capacitate de doar 377 l.

Performanță hibridă la prețuri rezonabile

De la sisteme de siguranță inteligente până la dotări interioare intuitive, Toyota CHR este un exemplu atractiv. Indiferent care este stilul tău de viață, Toyota oferă o gamă variată de echipamente opționale, pe lângă cele standard, ceea ce te ajută să profiți din plin de dotările acesteia. Acestea conțin de la accesorii de stilizare și tehnologie inteligență până la caracteristici proiectate pentru toate condițiile de călătorie.

Îndrăznește să fii diferit și să ieși în evidență cu Toyota CHR. Un coupe modern cu un design unghiular și o siluetă compactă care îți oferă întotdeauna un vibe pozitiv. Această mașină are tot ce ai nevoie pentru a te aventura zi cu zi. Grație dotărilor sale este extrem de eficientă, are o accelerație instantanee care ușurează vizibil orice depășire și o dinamică de condus de invidiat.

Scaunele confortabile și detaliile de contur adaugă un sentiment de lux. Suprafețele moi la atingere contrastate de inserții negre căptușesc interiorul conferind o senzație contemporană, iar iluminatul ambiental oferă o strălucire albastră.

Toyota CHR, mereu o mașină fiabilă

Toyota CHR este mereu alături de tine pentru o călătorie sigură. Acest model se remarcă prin funcții de siguranță de top fiind un partener de încredere la drum lung. În plus, se indentifică printr-o serie de sisteme concepute pentru a te sprijini și a-ți oferi mai multă siguranță la volan.

Pentru a beneficia de siguranță mărită ai la îndemână sistemul de monitorizare a unghiului mort care avertizează șoferul cu privire la orice masini pe care nu le-a văzut în oglinzile laterale, ceea ce reprezintă un real avantaj la depășire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *